Jysk Blomstermarked Aarhus hyggeligste blomstermarked

 

Hos os finder du et stort udvalg af grønne planter, blomster, krydderurter, frugttræer og –buske, gødning, jord, potter og krukker - kom og lad dig blive inspireret i vores drivhuse.

 

Om os

 

I Egå finder du Jysk Blomstermarked. Drivhuse fyldt med et stort udvalg at blomster og planter til både haven og boligen. Når du kommer ind i drivhusene på Egå Møllevej, fornemmer du den fantastiske atmosfære i drivhusene, der er fyldt med farverige blomster og grønne planter på de mange vandingsborde.

 

Jysk Blomstermarked har eksisteret siden 2011, og ejes af Thomas Renberg der har en stor passion for planter og blomster. Thomas er meget kvalitetsbevidst og køber blomster og planter ind fra aktioner i Kolding og Holland, samt hos danske gartnerier.

 

Sortiment til boligen

 

Blandt vores store sortiment af blomster, planter og krukker, finder du også mange forskellige blomster og planter som skal stå indendørs. Her i blandt er det blandt andet kaktusser, sukkulenter, orkideer og bregner.

 

Du kan også finde potter, jord og gødning til dine blomster og planter indedørs. Vi har mange flotte potter i forskellige farver og størrelser, så du kan finde det du søger uanset om det er til gulvet eller vindueskarmen.

 

 

 

Sortiment til haven

 

Drivhusene fyldes med fantastiske blomster, planter og krukker som kan skabe stemning og liv i haven. Du finder blandt andet et stort udvalg af buske, bunddække, roser slyngplanter, træer, græs, sommerblomster og stauder.

 

Står du og mangler krukker, jord og gødning til havnen kan vi også være behjælpelige. Vi har mange flotte krukker i forskellige farver og størrelser, så du kan finde det du søger uanset om det er til haven eller altanen.

 

 

 

 

 

Jysk Blomstermarked ApS © 2014 CVR-nr. 34225338 info@jyskblomstermarked.dk