Om Jysk Blomstermarked

Jysk Blomstermarked Aarhus' hyggeligste blomstermarked
Hos os finder du et stort udvalg af grønne planter, blomster, krydderurter, frugttræer og –buske, gødning, jord, potter og krukker – så kom og lad dig blive inspireret i vores drivhuse.


Om os


I Egå, tæt på Djurslandsmotorvejen, finder du Jysk Blomstermarked. Drivhuse fyldt med et stort udvalg at blomster og planter til både haven og boligen. Når du kommer ind i drivhusene på Egå Møllevej, fornemmer du straks den fantastiske atmosfære i drivhusene, der er fyldt med farverige blomster og grønne planter på de mange vandingsborde.

 

Jysk Blomstermarked har eksisteret siden 2011, og ejes af Thomas Renberg, der har en stor passion for blomster og planter. Thomas er kvalitetsbevidst og køber blomster og planter fra aktioner i Kolding og Holland, samt hos danske gartnerier.Sortiment til boligen


Blandt vores store sortiment af blomster, planter og krukker, finder du også mange forskellige blomster og planter som skal stå indendørs. Heriblandt kaktusser, sukkulenter, orkideer og bregner.

 

Du kan også finde potter, jord og gødning til dine blomster og planter indendørs. Vi har mange flotte potter i forskellige farver, størrelser og stilarter, så du kan finde det du søger, uanset om det er til gulvet eller vindueskarmen.

Sortiment til haven


Drivhusene fyldes med fantastiske blomster, planter og krukker som kan skabe stemning og liv i haven eller på altanen. Du finder blandt andet et stort udvalg af buske, bunddække, roser, slyngplanter, træer, græs, sommerblomster og stauder.

 

Står du og mangler krukker, jord eller gødning til haven, så kan vi også være behjælpelige med dette. Vi har mange flotte krukker i forskellige farver og størrelser, så du kan finde det du søger uanset om det er til haven eller altanen.                             Jysk Blomstermarked ApS © 2019                         CVR-nr. 34225338                         info@jyskblomstermarked.dk